Pages

Friday, November 11, 2011

Ucapan Terakhir Sebelum SPM

Assalamualaikum ,

   Aku di sini ingin mengucapkan selamat menduduki Sijil Pelajaran Malaysia kepada seluruh pelajar tingkatan 5 yang mengambil peperiksaan ini , aku mengambil kesempatan untuk meminta maaf atas segala kesalahan jika ada terlanjur kata , bergurau yang menyakitkan hati (well you know me). Halalkan segala ilmu yang dicurahkan atau apa-apa benda yang belum dihalalkan lagi . Semoga dipermudahkan & tenang semasa menjawab soalan . Buat yang terbaik ok terutama kepada yang rapat dengan aku , aku doakan yang terbaik untuk korang , boleh berjaya sama-sama nanti .
----------------------------------------------------------------------------------
View Dewan Exam

Semoga tempat ini akan meninggalkan 1001 kenangan

WP029A088 fuhh 8A , amin

Pusat WP029 , semoga membawa seribu kejayaan kepada aku dan yang lain

kelas ni memang buruk rupa die , tapi itu semua tak penting , yang penting aku nak buat TERBAIK
*diharap dapat dijadikan kenangan abadi dalam hidup aku
----------------------------------------------------------------------------------
Gambar Kelas 5 Multimedia 2011

5 Multimedia di Makmal Komputer

Classmate 5 Multimedia yang rock

Gambar Latest all boy

Jantan 5 Multimedia

semoga menjadi ingatan kepada semua , lepas ni aku comfirm semua akan rindu zaman sekolah . Rindu nak tinggal zaman sekolah ni sebenar-benarnya , dah tak boleh gelak sama-sama , dah tak lepak makan sama-sama masa rehat . Nak menangis post blog untuk kali ni :((

5 Multimedia
-Izuddin
-Amir Ilham
-Aiman
-Hafizi
-Faizal
-Khidir
-Najib
-Alif
-Fatin Fazera
-Amira Shafiqah
-Afiqah
-Shifa'
-Era Arika
-Sathesh
-Poonarasu
-Edwin
-Wai Kit
-Wai Hong

aku ingat korang ni , tapi korang jangan lupe aku pulak!
----------------------------------------------------------------------------------

2 comments:

aslann as said...

kelas kau ramai lelaki lah..xbest... haha..goodluck! all the best... dapat 8A jumpe aku...aku blanje choki2 8 batang..hiks.

Nur Aischa said...

goodluck fared. do the best. aku pn sama tgh exam lagi ni. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...